• detail Liška a pes - Blu-ray
  • detail Liška a pes - Blu-ray

Liška a pes - Blu-ray
Titul není momentálně dostupný. Využijte službu - Hlídací pes

Koupí tohoto produktu získáte 6 bodů na další nákup.
Množství:
Hlídací pes
Český název:
Liška a pes
Originál:
The Fox and the Hound [USA, 1981]
Jazyk:
CZ dabing, CZ titulky
Zvuk:
český český Dolby Digital 5.1, anglický anglický DTS Digital Surround 5,1, slovenský slovenský Dolby Digital 5.1, maďarský maďarský Dolby Digital 5.1, polský polský Dolby Digital 5.1. rumunský rumunský Dolby Digital 5.1, řecký řecký Dolby Digital 5.1 /ověřeno/
Délka:
82 minut
Obraz:
16:9 1.78:1 1080p
Nosič (platforma):
Blu-ray
Čsfd:
78%

Blu-ray Liška a pes - obsah:

Osamělá žena zachrání osiřelé liščí mládě Toda. Rozpustilá liška se brzy setkává s Copperem, milým psím štěnětem. Pod dohledem dobrotivé velké mámy Sovy si oba kamarádi hrají často v lese a stanou se z nich nejlepší přátelé. Ani jeden z nich netuší, že za krátký čas je osud postaví proti sobě a jejich přátelství bude podrobeno těžké zkoušce. Díky tomu, že se ve filmu Liška a pes objevují nadčasová témata lásky, odvahy a trvalého přátelství, stal se tento snímek jedním z uznávaných klasických pokladů studia Disney...

Parametry Blu-ray Liška a pes:


Hudba: Buddy Baker

Scénář: Earl Kress

Bonusy:
  • Zvláštní kamarádi
  • Informace


Titul BLU-RAY Liška a pes (katalogové číslo 0931123) je zařazený v kategorii FILMY / BLU-RAY
Pokud jste u nás registrovaní a za své nákupy sbíráte věrnostní body, bude pro Vás nákup tohoto BLU-RAY Liška a pes levnější, když tyto body uplatníte. Je to jednoduché, stačí se u nás zaregistrovat a pak se nechat odměňovat. Pokud již u nás registrovaní jste, nezapomeňte se před nákupem přihlásit.
Váš nákup Blu-ray Liška a pes si můžete udělat příjemnější, pokud si vyberete ze zajímaví nabídky, kterou průběžně obměňujeme.
Tip: Pro odběry vašich objednávek, si můžete zvolit z několika možností zaslání, ale nejvýhodnější je osobní odběr BLU-RAY Liška a pes na prodejně ZDARMA!
Rádi Vás (v pracovní dobu) na provozovně obsloužíme, případně poradíme, a vy si v klidu můžete prohlédnout a koupit BLU-RAY LIŠKA A PES.

heureka-shoproku

o-nas

Hledat: ""

0 ks
Košík: 0
0 ks