• detail Ponorka U-571 - Blu-ray Digibook

Ponorka U-571 - Blu-ray Digibook
Titul není momentálně dostupný. Využijte službu - Hlídací pes

Koupí tohoto produktu získáte 6 bodů na další nákup.
Množství:
Hlídací pes
Český název:
Ponorka U-571
Originál:
U-571 [Francie / USA, 2000]
Zvuk:
český český DTS-HD Master Audio 5.1, anglický anglický DTS-HD Master Audio 5.1, maďarský maďarský DTS-HD Master Audio 5.1
Titulky:
Země původu:
FRA
Délka:
116 minut
Obraz:
16:9 2.35:1
Nosič (platforma):
Blu-ray

BLU-RAY PONORKA U-571 - OBSAH:

Píše se rok 1942. Druhá světová válka. Americké vojenské námořnictvo prožívá peklo v podobě útoků německých ponorek s jejich nevyzpytatelným "Enigma codem". Posádka USS-33 byla nečekaně povolána do akce, protože spojenecké síly objevily německou ponorku U-571, která byla poničena předchozím útokem. Posláním Američanů je teď vniknout do německé ponorky, najít na palubě dešifrovací přístroj a neprozradit Němcům, že se dostal do cizích rukou.

Jenže samozřejmě nic nejde tak, jak je naplánováno a právě při zpáteční cestě s dekódérem na raft, kterým měl být přístroj dopraven na americkou ponorku, je náhle americká ponorka zasažena. Posádka poručíka Andrewa Tylera (Matthew McConaughey) je nucena vrátit se na poničenou německou U-571 a snažit se přežít v zoufalých podmínkách (bez radiového spojení a jen s jedním torpédem) napadení německou vojenskou válečnou lodí...

Ponorka U-571 na Blu-ray obsahuje:

Hudba: Richard Marvin
Scénář: Jonathan Mostow, Sam Montgomery, David Ayer
Kamera: Oliver Wood
Produkce: Dino de Laurentiis, Martha De Laurentiis

Bonusy:
  • Film o filmu
  • Jak se vytvářela ponorka U-571
  • Příběh ponorka U-505
  • Zajetí ponorky U-110
  • Rozhovor - Vice Admiral Patrick Hannifin
  • Enigma
(Bonusy obsahují CZ titulky)

Titul BLU-RAY Ponorka U-571 (katalogové číslo 0930766) je zařazený v kategorii FILMY / BLU-RAY
Pokud jste u nás registrovaní a za své nákupy sbíráte věrnostní body, bude pro Vás nákup tohoto BLU-RAY Ponorka U-571 levnější, když tyto body uplatníte. Je to jednoduché, stačí se u nás zaregistrovat a pak se nechat odměňovat. Pokud již u nás registrovaní jste, nezapomeňte se před nákupem přihlásit.
Váš nákup Ponorka U-571 na Blu-ray si můžete udělat příjemnější, pokud si vyberete z nabídky, kterou průběžně obměňujeme.
Tip: Pro odběry vašich objednávek, si můžete zvolit z několika možností zaslání, ale nejvýhodnější je osobní odběr BLU-RAY Ponorka U-571 na prodejně ZDARMA!
Rádi Vás (v pracovní dobu) na provozovně obsloužíme, případně poradíme, a vy si v klidu můžete prohlédnout a koupit BLU-RAY PONORKA U-571.

heureka-shoproku

o-nas

Hledat: ""

0 ks
Košík: 0
0 ks