• detail J. Edgar - DVD

J. Edgar - DVD
Titul není momentálně dostupný. Využijte službu - Hlídací pes

Koupí tohoto produktu získáte 3 body na další nákup.
Množství:
Hlídací pes
Český název:
J. Edgar
Originál:
J. Edgar [USA, 2011]
Zvuk:
český český Dolby Digital 5.1, anglický anglický Dolby Digital 5.1, maďarský maďarský Dolby Digital 5.1
Titulky:
české české, anglické anglické pro neslyšící, arabské, hebrejské, maďarské maďarské, rumunské rumunské, řecké řecké
Země původu:
USA
Délka:
132 minut
Obraz:
16:9 2.40:1
Nosič (platforma):
DVD

DVD J. Edgar - obsah:

J. Edgar Hoover (Leonardo DiCaprio) založil v roce 1935 FBI (Federální úřad pro vyšetřování) a současně byl i jeho ředitelem téměř 40 let až do své smrti v roce 1972 a prakticky dovedl FBI k její nynější podobě. Byl to svým způsobem i nejmocnější muž v USA, jelikož bylo všeobecně známo, že má ve svém trezoru špínu na téměř každou celebritu nebo vyššího politika. Za svého života bojoval s nejrůznějšími druhy organizovaného zločinu a také byl známý pro svoje sexuální skandály (velká obliba v nošení oblečení druhého pohlaví). Stál v čele zrodu centrálního systému otisků prstů a mnoha dalších. Mimo jiné se o něm vědělo, že mnohdy sám zákony překračoval...

Parametry DVD J. Edgar:


Hudba: Clint Eastwood

Scénář: Dustin Lance Black

Kamera: Tom Stern

Produkce: Clint Eastwood, Brian Grazer, Robert Lorenz

Bonusy:
  • J. Edgar: Komplikovaný muž - Clint Eastwood a Leonardo DiCaprio důvěrně představují jednoho z nejmocnějších mužů 20. století.
  • Obsahuje také záběry z natáčení přibližující největší výzvy, kterým musel štáb čelit


Titul DVD J. Edgar (katalogové číslo 0908878) je zařazený v kategorii FILMY / DVD
Pokud jste u nás registrovaní a za své nákupy sbíráte věrnostní body, bude pro Vás nákup tohoto DVD J. Edgar levnější, když tyto body uplatníte. Je to jednoduché, stačí se u nás zaregistrovat a pak se nechat odměňovat. Pokud již u nás registrovaní jste, nezapomeňte se před nákupem přihlásit.
Udělejte si Váš nákup příjemnější a vyberte si z nabídky dárků, kterou průběžně obměňujeme. Dárek k DVD J. Edgar si vyberete při ukončování objednávky.
Tip: Pro odběry vašich objednávek, si můžete zvolit z několika možností zaslání, ale nejvýhodnější je osobní odběr DVD J. Edgar na prodejně ZDARMA!
Rádi Vás (v pracovní dobu) na provozovně obsloužíme, případně poradíme, a vy si v klidu můžete prohlédnout a koupit DVD J. EDGAR.

heureka-shoproku

o-nas

Hledat: ""

0 ks
Košík: 0
0 ks