• detail Zelený sršeň - DVD

Zelený sršeň - DVD
Titul není momentálně dostupný. Využijte službu - Hlídací pes

Množství:
Hlídací pes
Český název:
Zelený sršeň
Originál:
Green Hornet [USA, 2011]
Zvuk:
Titulky:
české české, slovenské slovenské, anglické anglické, polské polské, turecké turecké, arabské, bulharské bulharské, chorvatské chorvatské, řecké řecké, hebrejské, maďarské maďarské, islandské, portugalské, rumunské rumunské, srbské, slovinské
Země původu:
USA
Délka:
114 minut
Obraz:
16:9 2.40:1

Britt Reid (Seth Rogen) je synem jednoho z nejvíce prominentních a uznávaných mediálních magnátů v Los Angeles a je dokonale šťastný, že vede bezstarostný život bez cíle plný večírků – dokud jeho otec (Tom Wilkinson) záhadně nezemře a nezanechá Brittovi své obrovské mediální impérium. Uzavře podivné přátelství s jedním z otcových nejpodnikavějších a nejvíce vynalézavých zaměstnanců jmén em Kato (Jay Chou).
Poprvé v životě vidí svou šanci udělat něco smysluplného: bojovat proti zločinu. Ale aby to mohli udělat, rozhodnou se, že se sami stanou kriminálníky – Britt ochraňuje právo tím, že ho poruší a stane se bdělým strážcem The Green Hornet, když se s Katoem vydají do ulic. Kato využije všechen svůj důvtip a dovednosti a vytvoří to nejlepší ve zdokonalené retro výzbroji - The Black Beauty, nezničitelné auto, které má stejně velkou palebnou sílu jako počet koňských sil.
Pohybuje se v mobilní pevnosti na kolech a útočí na špatné chlapíky s chytrými vynálezy od Katoa, The Green Hornet a Kato si rychle začínají dělat jméno a s pomocí Brittovy nové sekretářky Lenore Case (Ca meron Diaz) začínají slídit po muži, který kontroluje los angelské podsvětí: Benjaminu Chudnofskym (Christoph Waltz). Ale Chudnofsky má svůj vlastní plán: rozmáčknout The Green Hornet jednou pr o vždy.

Bonusy:
- Komentáře tvůrců
- Černá krása: Znovuzrození Úžasného
- „Mazec“ - Nepovedené záběry
- Jak se psal Zelený sršeň








BF19

heureka-shoproku

o-nas

Hledat: ""

0 ks
Košík: 0
0 ks