• detail Alois Nebel - Blu-ray

Alois Nebel - Blu-ray
Titul není momentálně dostupný. Využijte službu - Hlídací pes

Koupí tohoto produktu získáte 12 bodů na další nákup.
Množství:
Hlídací pes
Český název:
Alois Nebel
Originál:
Alois Nebel [Česko / Německo, 2011]
Zvuk:
český český Dolby Digital 5.1
Titulky:
francouzské
Země původu:
CZ
Délka:
85 minut
Obraz:
16:9 1.77:1
Nosič (platforma):
Blu-ray

BLU-RAY ALOIS NEBEL - OBSAH:

Příběh filmu začíná na podzim roku 1989 na železniční stanici Bílý Potok v Jeseníkách, kde slouží jako výpravčí Alois Nebel (Miroslav Krobot). Nebel je tichý samotář, kterého čas od času přepadne podivná mlha. Nejčastěji se mu v ní zjevuje Dorothe (Tereza Voříšková), oběť násilného odsunu Němců po 2. světové válce. Šedivé dny na nádraží v Bílém Potoce na sklonku socialismu líně plynou, výhybkář Wachek (Leoš Noha) společně se svým otcem (Alois Švehlík) kšeftují s důstojníky sovětské armády.

Poklidnou atmosféru naruší jednoho dne Němý (Karel Roden), který překročí hranice se sekyrou v ruce, aby pomstil svoji matku. Halucinace nakonec Nebela přivedou do blázince a přijde o místo výpravčího. Vydá se do Prahy hledat jinou práci u dráhy a na Hlavním nádraží najde svou životní lásku, toaletářku Květu (Marie Ludvíková). Nebel se rozhodne vrátit zpátky do hor, aby se znovu setkal s Němým a souboj s temnými stíny minulosti dovedl do konce...

Alois Nebel na Blu-ray obsahuje:

Hudba: Petr Kružík, Ondřej Ježek
Scénář: Jaroslav Rudiš (podle vlastního komiksu)
Kamera: Jan Baset Střítežský
Produkce: Pavel Strnad

Bonusy:
  • Jak se natáčel Alois Nebel
  • Trailery
Titul BLU-RAY Alois Nebel (katalogové číslo 0931042) je zařazený v kategorii FILMY / BLU-RAY
Pokud jste u nás registrovaní a za své nákupy sbíráte věrnostní body, bude pro Vás nákup tohoto BLU-RAY Alois Nebel levnější, když tyto body uplatníte. Je to jednoduché, stačí se u nás zaregistrovat a pak se nechat odměňovat. Pokud již u nás registrovaní jste, nezapomeňte se před nákupem přihlásit.
Udělejte si Váš nákup příjemnější a vyberte si z nabídky dárků, kterou průběžně obměňujeme. Dárek k nákupu Blu-ray Alois Nebel si vyberete při ukončování objednávky.
Tip: Pro odběry vašich objednávek, si můžete zvolit z několika možností zaslání, ale nejvýhodnější je osobní odběr BLU-RAY Alois Nebel na prodejně ZDARMA!
Rádi Vás (v pracovní dobu) na provozovně obsloužíme, případně poradíme, a vy si v klidu můžete prohlédnout a koupit BLU-RAY ALOIS NEBEL.

heureka-shoproku

o-nas

Hledat: ""

0 ks
Košík: 0
0 ks