• detail District 9 - 4K Ultra HD Blu-ray
  • detail District 9 - 4K Ultra HD Blu-ray
  • detail District 9 - 4K Ultra HD Blu-ray
  • detail District 9 - 4K Ultra HD Blu-ray
  • detail District 9 - 4K Ultra HD Blu-ray
  • detail District 9 - 4K Ultra HD Blu-ray
  • detail District 9 - 4K Ultra HD Blu-ray
  • detail District 9 - 4K Ultra HD Blu-ray

District 9 - 4K Ultra HD Blu-ray
Titul není momentálně dostupný. Využijte službu - Hlídací pes

česká podpora pouze na 4K Ultra HD Blu-ray
Koupí tohoto produktu získáte 18 bodů na další nákup.
Množství:
Hlídací pes
Český název:
District 9
Originál:
District 9 [Jihoafrická republika / USA / Nový Zéland / Kanada, 2009]
Jazyk:
CZ titulky
Zvuk:
anglický anglický Dolby Atmos, anglický anglický DTS-HD Master Audio 5.1, francouzský Dolby Digital 5.1, italský Dolby Digital 5.1, německý německý Dolby Digital 5.1, ruský ruský Dolby Digital 5.1, španělský Dolby Digital 5.1, ukrajinský ukrajinský Dolby Digital 5.1
Titulky:
české české, anglické anglické, arabské, čínské, dánské, holandské, estonské, finské, francouzské, německé německé, řecké řecké, hindské, maďarské maďarské, italské, korejské, litevské, norské, portugalské, rumunské rumunské, ruské ruské, španělské, švédské, thajské thajské, turecké turecké, ukrajinské ukrajinské
Délka:
112 minut
Obraz:
16:9 1.85:1 2160p
Nosič (platforma):
4K ULTRA HD Blu-ray
Čsfd:
82%

4K ULTRA HD BLU-RAY + BLU-RAY DISTRICT 9 - OBSAH:

Před více než dvaceti lety došlo k prvnímu kontaktu mimozemské civilizace s lidstvem. Lidé očekávali děsivou bitvu nebo významný technologický pokrok. Nedošlo ani k jednomu. Mimozemšťané byli uprchlíky z vlastní planety. Stvoření byla ubytována v nouzových domovech v jihoafrickém Okrsku 9 ( District 9), zatímco se státy celého světa dohadovaly, co a jak dál. Teď všem dochází trpělivost. Dohled nad mimozemšťany byl svěřen MNU, soukromé organizaci, které je osud mimozemšťanů lhostejný.

Měla by ale naději na obrovský výdělek, pokud dokáže zprovoznit mimozemské zbraně, které vyžadují k aktivaci mimozemskou DNA. Napětí mezi mimozemšťany a lidmi dospěje ke svému vrcholu ve chvíli, kdy začne MNU obyvatele Okrsku 9 stěhovat do nového tábora. Jeden z agentů MNU, Wikus van der Merwe (Sharlto Copley) se nakazí mimozemským virem, který začne měnit jeho DNA. Záhy se stává nejhledanějším mužem planety – je klíčem k odhalení tajů mimozemské technologie. Vyděšený muž má jedinou možnost: ukrýt se v Okrsku 9...

District 9 na 4K ULTRA HD Blu-ray + Blu-ray obsahuje:

Hudba: Clinton Shorter
Scénář: Neill Blomkamp, Terri Tatchell
Kamera: Trent Opaloch
Produkce: Peter Jackson, Carolynne Cunningham

Titul 4K-ULTRA-HD-BLU-RAY District 9 (katalogové číslo 0932506) je zařazený v kategorii FILMY / 4K-ULTRA-HD-BLU-RAY
Pokud jste u nás registrovaní a za své nákupy sbíráte věrnostní body, bude pro Vás nákup tohoto 4K-ULTRA-HD-BLU-RAY District 9 levnější, když tyto body uplatníte. Je to jednoduché, stačí se u nás zaregistrovat a pak se nechat odměňovat. Pokud již u nás registrovaní jste, nezapomeňte se před nákupem přihlásit.
Váš nákup District 9 na 4K ULTRA HD Blu-ray + Blu-ray si můžete udělat příjemnější, pokud si vyberete z nabídky, kterou průběžně obměňujeme.
Tip: Pro odběry vašich objednávek, si můžete zvolit z několika možností zaslání, ale nejvýhodnější je osobní odběr 4K-ULTRA-HD-BLU-RAY District 9 na prodejně ZDARMA!
Rádi Vás (v pracovní dobu) na provozovně obsloužíme, případně poradíme, a vy si v klidu můžete prohlédnout a koupit 4K-ULTRA-HD-BLU-RAY DISTRICT 9.

heureka-shoproku

o-nas

Hledat: ""

0 ks
Košík: 0
0 ks