• detail iMucha Show - DVD

iMucha Show - DVD
Titul není momentálně dostupný. Využijte službu - Hlídací pes

Koupí tohoto produktu získáte 6 bodů na další nákup.
Množství:
Hlídací pes
Český název:
iMucha Show
Originál:
iMucha Show [Česko, 2022]
Zvuk:
český český Dolby Digital 2.0
Titulky:
české české pro neslyšící
Země původu:
CZ
Délka:
77 minut
Obraz:
16:9 1.78:1
Nosič (platforma):
DVD

DVD iMucha Show - obsah:

Velkolepá a jedinečná multimediální show na pozadí života a díla Alfonse Muchy, jehož obrazy ožívají díky propracovaným animacím Mladý kreslíř komiksů z New Yorku prožívá neobyčejný příběh. Zamiluje se do francouzské dívky, která jako by vypadla z Muchova plakátu. Zároveň získává superschopnost vstupovat do obrazů a pohybovat se v jejich světě. Začíná jeho tajemná a trochu děsivá cesta za krásnou dívkou a za mužem z minulosti, který hledá pomocníka v boji proti černému mraku marnosti. Tím mužem je Alfons Mucha. Nejen krásky z jeho plakátů či impozantní obří plátna Slovanské epopeje poprvé ožívají v propracovaných animacích společně s komiksy, originální hudbou, tancem, akrobacií a dechberoucí scénografií...

Parametry DVD iMucha Show:


Hudba: Jiří Janouch, Michal Dvořák

Scénář: Tomáš Belko, Jan Drbohlav

Kamera: Ferdinand Mazurek

Bonusy:
  • Making of – pohled do zákulisí 8:28


Titul DVD iMucha Show (katalogové číslo 0913415) je zařazený v kategorii FILMY / DVD
Pokud jste u nás registrovaní a za své nákupy sbíráte věrnostní body, bude pro Vás nákup tohoto DVD iMucha Show levnější, když tyto body uplatníte. Je to jednoduché, stačí se u nás zaregistrovat a pak se nechat odměňovat. Pokud již u nás registrovaní jste, nezapomeňte se před nákupem přihlásit.
Udělejte si Váš nákup příjemnější a vyberte si z nabídky dárků, kterou průběžně obměňujeme. Dárek k DVD iMucha Show si vyberete při ukončování objednávky.
Tip: Pro odběry vašich objednávek, si můžete zvolit z několika možností zaslání, ale nejvýhodnější je osobní odběr DVD iMucha Show na prodejně ZDARMA!
Rádi Vás (v pracovní dobu) na provozovně obsloužíme, případně poradíme, a vy si v klidu můžete prohlédnout a koupit DVD IMUCHA SHOW.

heureka-shoproku

o-nas

Hledat: ""

0 ks
Košík: 0
0 ks