• detail Já, legenda - 4K Ultra HD Blu-ray Steelbook
  • detail Já, legenda - 4K Ultra HD Blu-ray Steelbook
  • detail Já, legenda - 4K Ultra HD Blu-ray Steelbook
  • detail Já, legenda - 4K Ultra HD Blu-ray Steelbook

Já, legenda - 4K Ultra HD Blu-ray Steelbook
Titul není momentálně dostupný. Využijte službu - Hlídací pes

Koupí tohoto produktu získáte 18 bodů na další nákup.
Množství:
Hlídací pes
Český název:
Já, legenda
Originál:
I Am Legend [USA, 2007]
Zvuk:
český český Dolby Digital 5.1, anglický anglický DTS-HD Master Audio 5.1, maďarský maďarský Dolby Digital 5.1, polský polský Dolby Digital 5.1, ruský ruský Dolby Digital 5.1, francouzský Dolby Digital 5.1, italský Dolby Digital 5.1, německý německý Dolby Digital 5.1, španělský Dolby Digital 5.1
Titulky:
české české, anglické anglické, maďarské maďarské, polské polské, ruské ruské, francouzské, italské, německé německé, portugalské, španělské,
Země původu:
USA
Délka:
100 minut
Obraz:
16:9 2.40:1 2160p
Nosič (platforma):
4K ULTRA HD Blu-ray

4K ULTRA HD BLU-RAY JÁ, LEGENDA - OBSAH:

Poslední člověk na Zemi není sám. Will Smith v roli toho, který přežil. Já, legenda – impozantní, akční dobrodružství plné znepokojivých záběrů vylidněného Manhattanu. Vojensky virolog Robert Neville (Smith) je nevysvětlitelným způsobem imunní vůči nezastavitelnému a nevyléčitelnému viru, který postihl obyvatele New Yorku, možná celého světa. Zmutované oběti neznámého moru se plíží ve stínech a sledují každý Nevillův pohyb. Čekají, až udělá osudnou chybu. Nevilla pohání jediný cíl – vyrobit lék z vlastní krve a čas pracuje proti němu...

Já, legenda na 4K ULTRA HD Blu-ray obsahuje:

Zvuk Blu-ray: anglický Dolby TrueHD 5.1
Titulky Blu-ray: anglické

Hudba: James Newton Howard
Scénář: Mark Protosevich, Akiva Goldsman, Joyce Hooper Corrington (původní scénář), John William Corrington (původní scénář)
Kamera: Andrew Lesnie
Produkce: Neal H. Moritz, David Heyman, James Lassiter

Titul 4K-ULTRA-HD-BLU-RAY Já, legenda (katalogové číslo 0940248) je zařazený v kategorii FILMY / 4K-ULTRA-HD-BLU-RAY
Pokud jste u nás registrovaní a za své nákupy sbíráte věrnostní body, bude pro Vás nákup tohoto 4K-ULTRA-HD-BLU-RAY Já, legenda levnější, když tyto body uplatníte. Je to jednoduché, stačí se u nás zaregistrovat a pak se nechat odměňovat. Pokud již u nás registrovaní jste, nezapomeňte se před nákupem přihlásit.
Udělejte si Váš nákup příjemnější a vyberte si z nabídky dárků, kterou průběžně obměňujeme. Dárek k 4K ULTRA HD Blu-ray Já, legenda si vyberete při ukončování objednávky.
Tip: Pro odběry vašich objednávek, si můžete zvolit z několika možností zaslání, ale nejvýhodnější je osobní odběr 4K-ULTRA-HD-BLU-RAY Já, legenda na prodejně ZDARMA!
Rádi Vás (v pracovní dobu) na provozovně obsloužíme, případně poradíme, a vy si v klidu můžete prohlédnout a koupit 4K-ULTRA-HD-BLU-RAY JÁ, LEGENDA.

02akce23

heureka-shoproku

o-nas

Hledat: ""

0 ks
Košík: 0
0 ks