• detail Malá Miss Sunshine - Blu-ray

Malá Miss Sunshine - Blu-ray
Titul není momentálně dostupný. Využijte službu - Hlídací pes

Koupí tohoto produktu získáte 12 bodů na další nákup.
Množství:
Hlídací pes
Český název:
Malá Miss Sunshine
Originál:
Little Miss Sunshine [USA, 2006]
Jazyk:
CZ titulky
Zvuk:
anglický anglický DTS-HD Master Audio 5.1, italský DTS 5.1, španělský DTS 5.1, maďarský maďarský Dolby Digital 5.1, polský polský Dolby Digital 5.1, ruský ruský Dolby Digital 5.1
Titulky:
české české, slovenské slovenské, anglické anglické, arabské, bulharské bulharské, estonské, chorvatské chorvatské, italské, islandské, litevské, polské polské, portugalské, rumunské rumunské, ruské ruské, řecké řecké, turecké turecké
Délka:
103 minut
Obraz:
16:9 2.40:1
Nosič (platforma):
Blu-ray
Čsfd:
78%

BLU-RAY MALÁ MISS SUNSHINE - OBSAH:

Malá Miss Sunshine je nekonvenční americká rodinná komedie, pojednávající o jedné z nejroztomileji dysfunkčních rodin, jaké se v poslední době objevily na filmovém plátně. Nikomu z povedené rodiny Hooverových se příliš nedaří - ale určitě ne proto, že by se dostatečně nesnažili. Otec Richard (Greg Kinnear), nezdolně optimistický motivační řečník, se zoufale snaží prodat svůj program, jak se stát úspěšným v devíti krocích, víceméně bez úspěchu. Matku rodiny a "strážkyni cti" Sheryl (Toni Collette) neustále děsí výstřední tajemství, která její nejbližší obklopují - hrůzu jí nahání především její bratr (Steve Carell), odborník na Prousta se sebevražednými sklony, který se zrovna vrátil z nemocnice.

Pak jsou zde mladší Hooverovi a jejich nepříliš reálné sny - obrýlená a mírně zakulacená sedmiletá Olive (Abigail Breslin), která už se vidí s korunkou dětské královny krásy, a vzteklý teenager Dwayne (Paul Dano), jenž je zapřísáhlým obdivovatelem Nietzscheho a je pevně rozhodnut neříct jediné slovo, dokud nebude přijat na leteckou akademii. Třešničku na dortu představuje vulgární a požitkářský dědeček (Alan Arkin), který byl čerstvě vyhozen z domova důchodců za šňupání heroinu. Možná nejsou příkladem dokonalého duševního zdraví, ale když Olive díky šťastné náhodě dostane příležitost účastnit se jako soutěžící prestižního klání Malá Miss Sunshine, celá Hooverovic rodina jí dokáže být skvělou oporou. Všichni se naskládají do rezavějící dodávky a vydají se na třídenní tragikomickou cestu plnou překvapení. Na konci je čeká Oliviina velká premiéra, která celou rodinu nečekaným způsobem změní...

Malá Miss Sunshine na Blu-ray obsahuje:

Hudba: Mychael Danna
Scénář: Michael Arndt
Kamera: Tim Suhrstedt
Produkce: Albert Berger, Ron Yerxa, Marc Turtletaub, Peter Saraf, David T. Friendly

Bonusy:
  • Vynechané scény s volitelným komentářem
  • Do you wanna talk? (nepovedená scéna)
  • Alternativní konce s volitelným komentářem
  • Na cestě s Hooverovými (z natáčení filmu)
  • We‘re gonna make it - Setkání s M. Dannou a Devotchkou
  • Kdo jsou Hooverovi?
  • No one gets left behind: Hudba z Little Miss Sunshine
  • Webizody
  • Ukázka ze soundtracku
Titul BLU-RAY Malá Miss Sunshine (katalogové číslo 0930156) je zařazený v kategorii FILMY / BLU-RAY
Pokud jste u nás registrovaní a za své nákupy sbíráte věrnostní body, bude pro Vás nákup tohoto BLU-RAY Malá Miss Sunshine levnější, když tyto body uplatníte. Je to jednoduché, stačí se u nás zaregistrovat a pak se nechat odměňovat. Pokud již u nás registrovaní jste, nezapomeňte se před nákupem přihlásit.
Váš nákup Malá Miss Sunshine na Blu-ray si můžete udělat příjemnější, pokud si vyberete z nabídky, kterou průběžně obměňujeme.
Tip: Pro odběry vašich objednávek, si můžete zvolit z několika možností zaslání, ale nejvýhodnější je osobní odběr BLU-RAY Malá Miss Sunshine na prodejně ZDARMA!
Rádi Vás (v pracovní dobu) na provozovně obsloužíme, případně poradíme, a vy si v klidu můžete prohlédnout a koupit BLU-RAY MALÁ MISS SUNSHINE.

heureka-shoproku

o-nas

Hledat: ""

0 ks
Košík: 0
0 ks