• detail Muhammad Ali: The Greatest - DVD

Muhammad Ali: The Greatest - DVD
Titul není momentálně dostupný. Využijte službu - Hlídací pes

Koupí tohoto produktu získáte 6 bodů na další nákup.
Množství:
Hlídací pes
Český název:
Muhammad Ali: The Greatest
Originál:
The Greatest [USA / Velká Británie, 1977]
Jazyk:
CZ titulky
Zvuk:
anglický anglický Mono 1.0, francouzský Mono 1.0, italský Mono 1.0, německý německý Mono 1.0, španělský Mono 1.0
Titulky:
české české, anglické anglické, francouzské, německé německé, polské polské, maďarské maďarské, hindské, turecké turecké, dánské, arabské, bulharské bulharské, švédské, finské, islandské, holandské, norské, portugalské, řecké řecké, hebrejské, španělské, italské
Délka:
97 minut
Obraz:
16:9 1.85:1
Nosič (platforma):
DVD

DVD MUHAMMAD ALI: THE GREATEST - OBSAH:

Neuvěřitelná kariéra pravděpodobně nejlepšího boxera všech dob. Čerstvý držitel olympijského zlata, 18ti letý Cassius Clay, usiluje o mistrovství v těžké váze. Pod vedením vynikajícího trenéra Angela Dundee, Clay převezme titul od Sonnyho Listona. Brzy poté Clay konvertuje na islámskou víru a změní jméno na Muhammad Ali. Když je náhle vedením označen jako 1A, z náboženských důvodů odmítá. Jeho těžce získané vítězství je odebráno. Po vítězství v tří a půl leté soudní při, se vrací zpět do ringu a předvádí nejlepší souboje všech dob...

Muhammad Ali: The Greatest na DVD obsahuje:

Scénář: Ring Lardner Jr.
Kamera: Harry Stradling Jr.

Titul DVD Muhammad Ali: The Greatest (katalogové číslo 0913041) je zařazený v kategorii FILMY / DVD
Pokud jste u nás registrovaní a za své nákupy sbíráte věrnostní body, bude pro Vás nákup tohoto DVD Muhammad Ali: The Greatest levnější, když tyto body uplatníte. Je to jednoduché, stačí se u nás zaregistrovat a pak se nechat odměňovat. Pokud již u nás registrovaní jste, nezapomeňte se před nákupem přihlásit.
K Vašim nákupům pro Vás máme připravený dárek, který si vyberete z nabídky, kterou průběžně obměňujeme. Dárek k DVD Muhammad Ali: The Greatest si vyberete při ukončování objednávky.
Tip: Pro odběry vašich objednávek, si můžete zvolit z několika možností zaslání, ale nejvýhodnější je osobní odběr DVD Muhammad Ali: The Greatest na prodejně ZDARMA!
Rádi Vás (v pracovní dobu) na provozovně obsloužíme, případně poradíme, a vy si v klidu můžete prohlédnout a koupit DVD MUHAMMAD ALI: THE GREATEST.

heureka-shoproku

o-nas

Hledat: ""

0 ks
Košík: 0
0 ks