• detail Olověná vesta - 4K UHD Blu-ray - Limitovaná edice
  • detail Olověná vesta - 4K UHD Blu-ray - Limitovaná edice

Olověná vesta - 4K UHD Blu-ray - Limitovaná edice
Titul není momentálně dostupný. Využijte službu - Hlídací pes

česká podpora pouze na 4K Ultra HD Blu-ray
Koupí tohoto produktu získáte 39 bodů na další nákup.
Množství:
Hlídací pes
Český název:
Olověná vesta
Originál:
Full Metal Jacket [Velká Británie / USA, 1987]
Jazyk:
CZ titulky
Zvuk:
anglický anglický DTS-HD Master Audio 5.1, anglický anglický Dolby Digital 1.0, francouzský (Paříž) Dolby Digital 5.1, italský Dolby Digital 5.1, německý německý Dolby Digital 5.1, polský polský Dolby Digital 5.1 VO, španělský (Kastilie) Dolby Digital 5.1, španělský (Latinská Amerika) Dolby Digital 5.1
Titulky:
české české, anglické anglické pro neslyšící, arabské, čínské, dánské, finské, francouzské (Paříž), holandské, italské pro neslyšící, kantonské, korejské, německé německé pro neslyšící, norské, polské polské, rumunské rumunské, španělské (Kastilie), španělské (Latinská Amerika), švédské, thajské thajské
Délka:
116 minut
Obraz:
16:9 1.78:1 2160 HDR
Nosič (platforma):
4K ULTRA HD Blu-ray
Čsfd:
86%

4K ULTRA HD BLU-RAY OLOVĚNÁ VESTA - OBSAH:

Snímek Stanleyho Kubricka Olověná vesta patří k vlně filmů, které se v druhé polovině osmdesátých let vyjadřovaly k tématu vietnamské války (např. Četa a Narozen 4. července Olivera Stonea). Mistrovský snímek se odehrává ve dvou stejně dlouhých kapitolách, jejichž hlavním hrdinou je inteligentní voják s přezdívkou Vtipálek.

 Olověná vesta
 Olověná vesta

První část se odehrává ve výctikovém středisku námořní pěchoty v Jižní Karolíně, kde sadistický instruktor Hartman psychicky i fyzicky týrá svěřené nováčky. Ne každý je schopen takový dril přežít a zachovat si zdravé myšlení. Druhá část se již odehrává na vietnamské frontě, kde se i Vtipálek musí uchýlit k tomu nejhoršímu činu...

Olověná vesta na 4K ULTRA HD Blu-ray obsahuje:

Hudba: Vivian Kubrick
Scénář: Stanley Kubrick, Michael Herr, Gustav Hasford
Kamera: Douglas Milsome
Produkce: Stanley Kubrick

Bonusy:

Limitovaná edice obsahuje:
  • Ultra HD 4K Blu-ray s filmem (v HDR)
  • Brožura (32 stran) (ve francouzštině)
  • Filmový plakát
  • Kapsa na 4 postavy / repliky karet z filmu (v angličtině)
  • Dopis Stanleyho Kubricka (v angličtině)


Titul 4K-ULTRA-HD-BLU-RAY Olověná vesta (katalogové číslo 0930090) je zařazený v kategorii FILMY / 4K-ULTRA-HD-BLU-RAY
Pokud jste u nás registrovaní a za své nákupy sbíráte věrnostní body, bude pro Vás nákup tohoto 4K-ULTRA-HD-BLU-RAY Olověná vesta levnější, když tyto body uplatníte. Je to jednoduché, stačí se u nás zaregistrovat a pak se nechat odměňovat. Pokud již u nás registrovaní jste, nezapomeňte se před nákupem přihlásit.
Váš nákup Olověná vesta na 4K ULTRA HD Blu-ray si můžete udělat příjemnější, pokud si vyberete z nabídky, kterou průběžně obměňujeme.
Tip: Pro odběry vašich objednávek, si můžete zvolit z několika možností zaslání, ale nejvýhodnější je osobní odběr 4K-ULTRA-HD-BLU-RAY Olověná vesta na prodejně ZDARMA!
Rádi Vás (v pracovní dobu) na provozovně obsloužíme, případně poradíme, a vy si v klidu můžete prohlédnout a koupit 4K-ULTRA-HD-BLU-RAY OLOVĚNÁ VESTA.

heureka-shoproku

o-nas

Hledat: ""

0 ks
Košík: 0
0 ks