• detail Sňatky z rozumu (remasterovaná verze) - 3DVD

Sňatky z rozumu (remasterovaná verze) - 3DVD
Titul není momentálně dostupný. Využijte službu - Hlídací pes

Koupí tohoto produktu získáte 9 bodů na další nákup.
Hlídací pes
Český název:
Sňatky z rozumu
Originál:
Sňatky z rozumu [Československo, 1968]
Zvuk:
český český Dolby Digital 2.0
Titulky:
české české pro neslyšící, zvukový popis pro zrakově postižené
Země původu:
CZ
Délka:
460 minut
Obraz:
4:3 1.33:1
Nosič (platforma):
DVD

DVD SŇATKY Z ROZUMU - OBSAH:

Jeden z divácky nejúspěšnějších seriálů, natočený na motivy knihy Vladimíra Neffa, který dokázal v době svého vzniku v roce 1968 dodat divákům útěchu, povzbuzení a naději. Kronika dvou podnikatelských rodin Bornů a Nedobylů na pozadí událostí druhé poloviny 19. století, historických i osobních zvratů. Český vlastenec Jan Born si zřizuje slovanský obchod na té nejněmečtější ulici v Praze a Martin Nedobyl zakládá první české zasilatelství a zprostředkovatelství. Jejich osudy se propojí Nedobylovým sňatkem s vdovou Tolarovou a Bornovým sňatkem s její nevlastní dcerou. Oba ale ztrácejí manželky při železničním neštěstí. Zatímco Born snáší ztrátu důstojně, v Nedobylovi neštěstí zničí skoro vše, co v něm bylo lidské. Jak dál se vyvíjely jejich osudy v době rozvoje průmyslu i kultury a usilování vlastenců o rovnoprávné postavení českého národa a jazyka v rakousko-uherské monarchii?

Sňatky z rozumu na DVD obsahuje:

Hudba: Karel Sklenička
Scénář: Otto Zelenka
Kamera: Vladimír Opletal

Titul DVD Sňatky z rozumu (katalogové číslo 0907913) je zařazený v kategorii FILMY / DVD
Pokud jste u nás registrovaní a za své nákupy sbíráte věrnostní body, bude pro Vás nákup tohoto DVD Sňatky z rozumu levnější, když tyto body uplatníte. Je to jednoduché, stačí se u nás zaregistrovat a pak se nechat odměňovat. Pokud již u nás registrovaní jste, nezapomeňte se před nákupem přihlásit.
Váš nákup DVD Sňatky z rozumu si můžete udělat příjemnější, pokud si vyberete ze zajímaví nabídky, kterou průběžně obměňujeme.
Tip: Pro odběry vašich objednávek, si můžete zvolit z několika možností zaslání, ale nejvýhodnější je osobní odběr DVD Sňatky z rozumu na prodejně ZDARMA!
Rádi Vás (v pracovní dobu) na provozovně obsloužíme, případně poradíme, a vy si v klidu můžete prohlédnout a koupit DVD SŇATKY Z ROZUMU.

heureka-shoproku

o-nas

Hledat: ""

0 ks
Košík: 0
0 ks