• detail The Darkness II Limited Edition - PC
  • detail The Darkness II Limited Edition - PC
  • detail The Darkness II Limited Edition - PC

The Darkness II Limited Edition - PC
Titul není momentálně dostupný. Využijte službu - Hlídací pes

Koupí tohoto produktu získáte 3 body na další nákup.
Množství:
Hlídací pes
THE DARKNESS II zavede hráče na brutální cestu Jackieho Estacady, nositele Temnoty, starobylé a bezohledné síly chaosu a destrukce. Na základě komiksové série vytvořené Top Cow Productions, Inc., není THE DARKNESS II jen obyčejnou FPS střílečkou. Budete moci předměty sbírat či vrhat na nepřátele pomocí svých démonických paží a zároveň střílet dvěma zbraněmi. Hra je postavená na protikladu světla a tmy, který je zobrazen ručními kresbami ve stylu noir, takže hra je věrná své komiksové předloze.

Uplynuly dva roky od chvíle, co Jackie Estacado, nynější don kriminální rodiny Franchetti, použil Temnotu k odstranění mužů odpovědných za vraždu jeho přítelkyně. Od té doby, co v sobě svou nadpřirozenou schopnost potlačil, se mu nepodařilo setřást vzpomínky na Jennyinu smrt, a Temnota chce nyní ven.

Náhlý, nevyprovokovaný útok na Jackieho život se stane předzvěstí rozsáhlé války gangů, jíž zjevně rozehrála jakási vnější síla. Ne zrovna povedeným pokusem navíc dojde k otevření brány, kterou začne znovu proudit Temnota, což Jackieho uvrhne na cestu vedoucí do pekel a mnohem dál, zatímco se bude snažit odhalit tajemství stojící za útokem i motivace samotné Temnoty.


Hlavní rysy:
Minimální konfigurace: zatím neuvedena
THE DARKNESS II:
The Darkness 2, Darknes

heureka-shoproku

o-nas

Hledat: ""

0 ks
Košík: 0
0 ks