• detail Tom Clancys Ghost Recon Breakpoint Xbox One
  • detail Tom Clancys Ghost Recon Breakpoint Xbox One
  • detail Tom Clancys Ghost Recon Breakpoint Xbox One
  • detail Tom Clancys Ghost Recon Breakpoint Xbox One
  • detail Tom Clancys Ghost Recon Breakpoint Xbox One
  • detail Tom Clancys Ghost Recon Breakpoint Xbox One
  • detail Tom Clancys Ghost Recon Breakpoint Xbox One

Tom Clancys Ghost Recon Breakpoint Xbox One
Titul není momentálně dostupný. Využijte službu - Hlídací pes

Koupí tohoto produktu získáte 3 body na další nákup.
Množství:
Hlídací pes
Počet hráčů:
1
Hra po síti (online multiplayer):
ANO
Doporučený věk (Rating PEGI):
18 online platby violence language

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint pro Xone s CZ titulky je vojenská střílečka zasazená do nehostinného a rozsáhlého otevřeného světa, kterou můžete celou odehrát sami nebo v kooperativním režimu až pro 4 hráče.

Microsoft Xbox ONE - Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint
Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint pro Xone

Budete zraněný, budete bez podpory a budete lovený ex-Ghosty, a tak musíte bojovat o samotné přežití, zatímco jste ztraceni na ostrově Auroa. Vyberte si ty správné spojenectví a rozhodněte se, jak zničit své nejtěžší nepřátele: The Wolves.
V TC Ghost Recon Breakpoint budete mít možnost prozkoumat Aurou, záhadami prorostlý ostrov, kde probíhá střet technicky nejpokročilejších zařízení s divokou a ničím nezkrocenou přírodou. Ostrov je domovem výrobce dronů, technologického giganta Skell Technology. Auroa bohužel padla do špatných rukou a byl s ní ztracen veškerý kontakt.



Hlavní rysy XboxONE Tom Clancy&39;s Ghost Recon: Breakpoint:
  • Boj s Vlky, s ex-členy jednotky Ghost
    Vlci, bývalá Americká vojenská jednotka Duchů zradila a převzala vládu and ostrovem. Pod vedením bývalého bratra ve zbrani Plukovníka Cole D. Walkera, ztvárněného Jonem Bernthalem, přeprogramovali drony společnosti Skell na zabijácké stroje a nebojí se je použít bez ohledu na počet mrtvých. Nomad a Duchové jsou vysláni na průzkumnou misi, ale jejich helikoptéry jsou sestřeleny. Zraněni, bez podpory a jako lovná zvěř se hráči ponoří do intenzivních vojenských zážitků během bojů o přežití, likvidace jednotky Vlků a získání vlády nad ostrovem Auroa.
  • Svoboda pohybu a obrovské možnosti
    Strmé svahy, přibývající zranění, a vyčerpání jsou novými výzvami pro hráče, jejichž schopnosti přežít projdou tvrdou zkouškou členitého terénu ostrova Auroa. Pro vyrovnání se s nepřízní tu hráči dostanou úplnou svobodu pro plnění misí a budou mít k dispozici velké množství taktických možností a nástrojů, včetně sady nových vojenských vychytávek. Budou moct přenášet těla nepřátel i spojenců, splynout s prostředím díky kamufláži nebo rozbít tábor, kde lze spravovat vybavení, změnit třídu a pilovat strategii.
  • Přizpůsobení na míru
    Nebude chybět ani možnost zvolit si z tisíců různých možností přizpůsobení pro vytvoření vlastního perfektního Ducha a přenášet si svoji postavu a postup mezi hlavní kampaní a PvP, které bude dostupné již při vydání hry.
  • Nový obsah, příběhové linky a endgame
    Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint zahrnuje plán post-launch podpory s pravidelnými aktualizacemi přidávajícími nový obsah. Nové příběhové linky, třídy a další bonusy budou soustavně přidávány a vůbec poprvé v Ghost Recon hře přibyde nový typ endgame obsahu: Raidy.
  • Hra Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint pro Xbox ONE je v angličtině s CZ titulky
  • Hra vyžaduje trvalé internetové připojení.








Minimální konfigurace hry Tom Clancy&39;s Ghost Recon: Breakpoint pro XboxONE(minimum system requirements)
konzole Microsoft Xbox ONE, HDD 45GB, Controller Xone, pro hru po síti internetové připojení a placená služba XBOX LIVE GOLD




heureka-shoproku

o-nas

Hledat: ""

0 ks
Košík: 0
0 ks