• detail Bronz - Blu-ray

Bronz - Blu-ray
Titul není momentálně dostupný. Využijte službu - Hlídací pes

Koupí tohoto produktu získáte 12 bodů na další nákup.
Množství:
Hlídací pes
Český název:
Bronz
Originál:
The Bronze [USA, 2015]
Zvuk:
anglický anglický DTS-HD Master Audio 5.1, italský DTS-HD Master Audio 5.1, německý německý DTS-HD Master Audio 5.1, maďarský maďarský Dolby Digital 5.1, ruský ruský Dolby Digital 5.1 VO
Titulky:
české české, slovenské slovenské, anglické anglické, arabské, bulharské bulharské, hebrejské, hindské, chorvatské chorvatské, islandské, italské, maďarské maďarské, německé německé, polské polské, rumunské rumunské, ruské ruské, řecké řecké, srbské, slovinské, turecké turecké
Země původu:
USA
Délka:
100 minut
Obraz:
16:9 1.85:1
Nosič (platforma):
Blu-ray

BLU-RAY BRONZ - OBSAH:

Před deseti lety získala olympijská gymnastka Hope Ann Greggory Bronzovou medaili a stala se americkou superhvězdou. Dnes žije se svým otcem a sotva někdo zná její jméno. Kromě mladé nadějné sportovkyně, pro kterou je Hope hrdinkou u níž by chtěla trénovat. Hope se ocitá na rozcestí: Vtáhne mladičkou atletku pod svá ochranná křídla a pomůže ji stát se hvězdou, nebo se rozhodne zničit tu holku, která tolik ohrožuje její statut maloměstské celebrity?

Bronz na Blu-ray obsahuje:

Hudba: Andrew Feltenstein, John Nau
Scénář: Melissa Rauch, Winston Rauch
Kamera: Scott Henriksen
Produkce: Stephanie Langhoff

Bonusy:
  • Vynechané scény
Titul BLU-RAY Bronz (katalogové číslo 0300572) je zařazený v kategorii FILMY / BLU-RAY
Pokud jste u nás registrovaní a za své nákupy sbíráte věrnostní body, bude pro Vás nákup tohoto BLU-RAY Bronz levnější, když tyto body uplatníte. Je to jednoduché, stačí se u nás zaregistrovat a pak se nechat odměňovat. Pokud již u nás registrovaní jste, nezapomeňte se před nákupem přihlásit.
Udělejte si Váš nákup příjemnější a vyberte si z nabídky dárků, kterou průběžně obměňujeme. Dárek k nákupu Blu-ray Bronz si vyberete při ukončování objednávky.
Tip: Pro odběry vašich objednávek, si můžete zvolit z několika možností zaslání, ale nejvýhodnější je osobní odběr BLU-RAY Bronz na prodejně ZDARMA!
Rádi Vás (v pracovní dobu) na provozovně obsloužíme, případně poradíme, a vy si v klidu můžete prohlédnout a koupit BLU-RAY BRONZ.

heureka-shoproku

o-nas

Hledat: ""

0 ks
Košík: 0
0 ks