• detail Den nezávislosti (Independence Day) - Blu-ray (bez CZ)

Den nezávislosti (Independence Day) - Blu-ray (bez CZ)
Titul není momentálně dostupný. Využijte službu - Hlídací pes

Množství:
Hlídací pes
Český název:
Den nezávislosti (prodloužená verze)
Originál:
Independence Day [USA, 1996]
Zvuk:
anglický anglický DTS-HD Master Audio 5.1
Titulky:
anglické anglické pro neslyšící
Země původu:
USA
Délka:
138 minut (kinoverze), 147 minut (prodloužená verze)
Obraz:
16:9 2.39:1 1080p
Nosič (platforma):
Blu-ray

BLU-RAY DEN NEZÁVISLOSTI (PRODLOUŽENÁ VERZE) - OBSAH:

Je druhého července, letní den jako každý jiný... dokud bez předchozího varování nepadnou na Zemi obrovské stíny. Otázka, zda jsme ve vesmíru sami, je zodpovězena - během pár minut se životy všech lidí na celém světě změní jednou provždy. Stejně šokující jako samotný příchod mimozemšťanů je i naprostá nepřipravenost světa na události, které mají následovat. Pouhý den po svém nenadálém příchodu se obrovské vesmírné lodě nad největšími městy planety chystají zaútočit. Kam dosáhne jejich ničivá síla, zbude jen pár trosek bez života. Není pochyb o tom, že bude lidská rasa během několika dnů vyhlazena... pokud jim v tom ti, kterým se dosud podařilo přežít, nedokáží jen se svou podřadnou výzbrojí, důvtipem a odvahou zabránit...

Den nezávislosti (prodloužená verze) na Blu-ray obsahuje:

Hudba: David Arnold
Scénář: Dean Devlin, Roland Emmerich
Kamera: Karl Walter Lindenlaub
Produkce: Dean Devlin

Titul BLU-RAY Den nezávislosti (prodloužená verze) (katalogové číslo 0934172) je zařazený v kategorii FILMY / BLU-RAY
Pokud jste u nás registrovaní a za své nákupy sbíráte věrnostní body, bude pro Vás nákup tohoto BLU-RAY Den nezávislosti (prodloužená verze) levnější, když tyto body uplatníte. Je to jednoduché, stačí se u nás zaregistrovat a pak se nechat odměňovat. Pokud již u nás registrovaní jste, nezapomeňte se před nákupem přihlásit.
Udělejte si Váš nákup příjemnější a vyberte si z nabídky dárků, kterou průběžně obměňujeme. Dárek k nákupu Blu-ray Den nezávislosti (prodloužená verze) si vyberete při ukončování objednávky.
Tip: Pro odběry vašich objednávek, si můžete zvolit z několika možností zaslání, ale nejvýhodnější je osobní odběr BLU-RAY Den nezávislosti (prodloužená verze) na prodejně ZDARMA!
Rádi Vás (v pracovní dobu) na provozovně obsloužíme, případně poradíme, a vy si v klidu můžete prohlédnout a koupit BLU-RAY DEN NEZÁVISLOSTI (PRODLOUŽENÁ VERZE).

heureka-shoproku

o-nas

Hledat: ""

0 ks
Košík: 0
0 ks