• detail Divoch - Blu-ray

Divoch - Blu-ray
Titul není momentálně dostupný. Využijte službu - Hlídací pes

Koupí tohoto produktu získáte 6 bodů na další nákup.
Hlídací pes
Český název:
Divoch
Originál:
The Wild One [USA, 1953]
Jazyk:
CZ titulky
Zvuk:
anglický anglický Dolby Digital Mono, italský Dolby Digital Mono, německý německý Dolby Digital Mono, francouzský Dolby Digital Mono, španělský Dolby Digital Mono
Titulky:
české české, anglické anglické, arabské, dánské, finské, francouzské, hebrejské, hindské, italské, japonské, maďarské maďarské, německé německé, norské, polské polské, portugalské, řecké řecké, španělské, švédské, turecké turecké
Délka:
79 minut
Obraz:
4:3 1.33:1
Nosič (platforma):
Blu-ray
Čsfd:
71%

BLU-RAY DIVOCH - OBSAH:

Mladík Johnny Strabler (Marlon Brando) je vůdcem čtyřicetičlenného motorkářského gangu Černí rebelové, který svobodně jezdí po zemi, aniž by měl nějaký konkrétní cíl. V městečku Wrightsville uspořádají mladíci pouliční závody a vtrhnou do baru. Zatímco majitel lokálu Bleeker je rád, že u něj někdo nechá větší útratu, jeho bratr - místní policista - se má na pozoru a snaží se předejít nepříjemnostem.

Johnny se na první pohled zamiluje do mladé barmanky Kathie (Mary Murphy). To ovšem netuší, že dívka je právě policajtovou dcerou. Když do městečka dorazí konkurenční gang motorkáře China (Lee Marvin), je jasné, že násilí nebude možné zabránit...

Divoch na Blu-ray obsahuje:

Hudba: Leith Stevens
Scénář: Ben Maddow, John Paxton
Kamera: Hal Mohr
Produkce: Stanley Kramer

Titul BLU-RAY Divoch (katalogové číslo 0931923) je zařazený v kategorii FILMY / BLU-RAY
Pokud jste u nás registrovaní a za své nákupy sbíráte věrnostní body, bude pro Vás nákup tohoto BLU-RAY Divoch levnější, když tyto body uplatníte. Je to jednoduché, stačí se u nás zaregistrovat a pak se nechat odměňovat. Pokud již u nás registrovaní jste, nezapomeňte se před nákupem přihlásit.
Váš nákup Blu-ray Divoch si můžete udělat příjemnější, pokud si vyberete ze zajímaví nabídky, kterou průběžně obměňujeme.
Tip: Pro odběry vašich objednávek, si můžete zvolit z několika možností zaslání, ale nejvýhodnější je osobní odběr BLU-RAY Divoch na prodejně ZDARMA!
Rádi Vás (v pracovní dobu) na provozovně obsloužíme, případně poradíme, a vy si v klidu můžete prohlédnout a koupit BLU-RAY DIVOCH.

heureka-shoproku

o-nas

Hledat: ""

0 ks
Košík: 0
0 ks