• detail Johnny English se vrací - Blu-ray

Johnny English se vrací - Blu-ray
Titul není momentálně dostupný. Využijte službu - Hlídací pes

Koupí tohoto produktu získáte 3 body na další nákup.
Množství:
Hlídací pes
Český název:
Johnny English se vrací
Originál:
Johnny English Reborn [USA / Velká Británie / Francie, 2011]
Jazyk:
CZ dabing, CZ titulky
Zvuk:
český český Dolby Digital 5.1, anglický anglický DTS-HD Master Audio 5.1, portugalský DTS 5.1, maďarský maďarský DTS 5.1, španělský DTS 5.1, polský polský Dolby Digital 5.1 VO, ruský ruský DTS 5.1, thajský thajský Dolby Digital 5.1, turecký turecký Dolby Digital 5.1
Délka:
101 minut
Obraz:
16:9 2.35:1 1080p
Nosič (platforma):
Blu-ray

BLU-RAY JOHNNY ENGLISH SE VRACÍ - OBSAH:

Rowan Atkinson se opět představuje v roli neohrabaného tajného agenta v neskonale zábavné a akcí nabité komedii Johnny English se vrací, ve které tentokrát musí odhalit spiknutí proti čínskému premiérovi. Jeho osobitý styl se projeví v souboji s dvojitými agenty i zabijáckou uklízečkou a opět bude mít neskutečně legrační důsledky...






Bonusy:
  • Vynechané Prodloužené scény s úvodem režiséra Olivera Parkera
  • Nepovedené záběry
  • Honička na invalidním vozíku
  • Akta English: Z natáčení filmu Johnny English se vrací
  • Práce s Rowanem
  • Důmyslná zařízení
  • English v Hong Kongu
Titul BLU-RAY Johnny English se vrací (katalogové číslo 0931011) je zařazený v kategorii FILMY / BLU-RAY
Pokud jste u nás registrovaní a za své nákupy sbíráte věrnostní body, bude pro Vás nákup tohoto BLU-RAY Johnny English se vrací levnější, když tyto body uplatníte. Je to jednoduché, stačí se u nás zaregistrovat a pak se nechat odměňovat. Pokud již u nás registrovaní jste, nezapomeňte se před nákupem přihlásit.
K Vašim nákupům pro Vás máme připravený dárek, který si vyberete z nabídky, kterou průběžně obměňujeme. Dárek k Blu-ray Johnny English se vrací si vyberete při ukončování objednávky.
Tip: Pro odběry vašich objednávek, si můžete zvolit z několika možností zaslání, ale nejvýhodnější je osobní odběr BLU-RAY Johnny English se vrací na prodejně ZDARMA!
Rádi Vás (v pracovní dobu) na provozovně obsloužíme, případně poradíme, a vy si v klidu můžete prohlédnout a koupit BLU-RAY JOHNNY ENGLISH SE VRACÍ.

heureka-shoproku

o-nas

Hledat: ""

0 ks
Košík: 0
0 ks