• detail Laurel a Hardy Collection - (4 Filmy) DVD

Laurel a Hardy Collection - (4 Filmy) DVD
Titul není momentálně dostupný. Využijte službu - Hlídací pes

Koupí tohoto produktu získáte 3 body na další nákup.
Množství:
Hlídací pes
Český název:
Laurel a Hardy Collection Volume 3
Originál:
Laurel & Hardy Collection vol. 3 [USA, 2004]
Zvuk:
anglický anglický Dolby Digital 2.0
Země původu:
USA
Délka:
82 minut
Obraz:
4:3 1.33:1
Nosič (platforma):
DVD

DVD Laurel a Hardy Collection Volume 3 - obsah:

Čtyři klasické krátké filmy Laurela a Hardyho z 20. let 20. století. Ve filmu "Ano, ano, Nanette" si novomanželka vezme svého muže domů, aby se seznámil s rodinou. Ve filmu "Divoký západ" Stana okradou lupiči. &39;Jdem na to, poslíčku!&39; je raný krátký film s Oliverem Hardym v hlavní roli, z doby než se spojil se Stanem Laurelem. A konečně ve filmu "Bláznivej jak liška" vede pokus dvou bohatých rodin donutit své děti ke sňatku k tomu, že syn a dcera utečou, setkají se a stejně se do sebe zamilují...

Parametry DVD Laurel a Hardy Collection Volume 3:


Scénář: Tay Garnett, Carl Harbaugh

Kamera: Edgar Lyons

Produkce: Joe Rock, Hal Roach



Titul DVD Laurel a Hardy Collection Volume 3 (katalogové číslo 0910426) je zařazený v kategorii FILMY / DVD
Pokud jste u nás registrovaní a za své nákupy sbíráte věrnostní body, bude pro Vás nákup tohoto DVD Laurel a Hardy Collection Volume 3 levnější, když tyto body uplatníte. Je to jednoduché, stačí se u nás zaregistrovat a pak se nechat odměňovat. Pokud již u nás registrovaní jste, nezapomeňte se před nákupem přihlásit.
Váš nákup Laurel a Hardy Collection Volume 3 na DVD si můžete udělat příjemnější, pokud si vyberete z nabídky, kterou průběžně obměňujeme.
Tip: Pro odběry vašich objednávek, si můžete zvolit z několika možností zaslání, ale nejvýhodnější je osobní odběr DVD Laurel a Hardy Collection Volume 3 na prodejně ZDARMA!
Rádi Vás (v pracovní dobu) na provozovně obsloužíme, případně poradíme, a vy si v klidu můžete prohlédnout a koupit DVD LAUREL A HARDY COLLECTION VOLUME 3.

heureka-shoproku

o-nas

Hledat: ""

0 ks
Košík: 0
0 ks