• detail Medvěd - DVD pošetka

Medvěd - DVD pošetka
Titul není momentálně dostupný. Využijte službu - Hlídací pes

Množství:
Hlídací pes
Český název:
Medvěd
Originál:
L'Ours [Francie / USA, 1988]
Zvuk:
český český 2.0, francouzský 5.1
Titulky:
Země původu:
FRA
Délka:
93 minut
Obraz:
16:9
Nosič (platforma):
DVD

DVD MEDVĚD - OBSAH:

Britská Columbie, 1885. Na velkou Medvědici při vybírání medu z hnízda horských včel spadne velký kámen a zabije ji. Její mládě tak musí samo začít objevovat život. Když medvídě potká postřeleného Medvědího samce, uzavřou po počáteční antipatii přátelství. Jenže lovci se nechtějí vzdát a sledují stopy už dvou Medvědů.




DVD Medvěd (katalogové číslo 0300705) je zařazený v kategorii FILMY / DVD
Pokud jste u nás registrovaní a za své nákupy sbíráte věrnostní body, bude pro Vás nákup tohoto DVD Medvěd levnější, když tyto body uplatníte. Je to jednoduché, stačí se u nás zaregistrovat a pak se nechat odměňovat. Pokud již u nás registrovaní jste, nezapomeňte se před nákupem přihlásit.
Udělejte si Váš nákup příjemnější a vyberte si z nabídky dárků, kterou průběžně obměňujeme. Dárek k DVD Medvěd si vyberete při ukončování objednávky.
Tip: Pro odběry vašich objednávek, si můžete zvolit z několika možností zaslání, ale nejvýhodnější je osobní odběr DVD Medvěd na prodejně ZDARMA!
Rádi Vás (v pracovní dobu) na provozovně obsloužíme, případně poradíme, a vy si v klidu můžete prohlédnout a koupit DVD MEDVĚD.

heureka-shoproku

o-nas

Hledat: ""

0 ks
Košík: 0
0 ks