• detail Misery nechce zemřít (Oscarová edice) - DVD

Misery nechce zemřít (Oscarová edice) - DVD
Titul není momentálně dostupný. Využijte službu - Hlídací pes

Koupí tohoto produktu získáte 3 body na další nákup.
Množství:
Hlídací pes
Český název:
Misery nechce zemřít
Originál:
Misery [USA, 1990]
Zvuk:
Titulky:
české české, anglické anglické, švédské, norské, dánské, finské, portugalské, polské polské
Země původu:
USA
Délka:
107 minut
Obraz:
16:9 1.85:1
Režie:

Paul Sheldon (James Caan) je úspěšným spisovatelem, který se proslavil především řadou románů s totožnou hlavní postavou, Misery. V zimě si opět vyjede do hor, aby začal psát další knihu a její dokončení zapije alkoholem. V bouři skončí s ošklivými zraněními a v bezvědomí v havarovaném autě kdesi uprostřed nehostinné krajiny.

Má štěstí, zachrání jej ta na první pohled nejvhodnější osoba, jeho "fanynka číslo jedna", jak sama říká. Annie Wilkisová (Kathy Bates) miluje příběhy o Misery a žije jimi tak moc, že pomalu není schopna přijmout, že jde pouze o fiktivní postavu. Čerstvý rukopis románu, který si sebou Sheldon vezl, už však s Misery nemá nic společného.

Nenáviděnou postavu totiž zabil v posledním díle série, který jde do prodeje zrovna v době, kdy se léčí u své největší obdivovatelky. Jenže zkuste jí zavraždit jediný smysl života a uvidíte, jak rychle můžete umřít sám. Existuje jen jediný způsob... zahrajte si na Šeherezádu a vykupte si svůj život vyprávěním příběhů. Oživte Misery a doufejte, že se k poslední kapitole dostanete se všemi končetinami. Hostitelka totiž mívá své nálady...

Trailer k DVD Misery nechce zemřít





10akce19, 11akce19, 12akce19

heureka-shoproku

o-nas

Hledat: ""

0 ks
Košík: 0
0 ks