• detail Pomáda 2 - Blu-ray
  • detail Pomáda 2 - Blu-ray
  • detail Pomáda 2 - Blu-ray
  • detail Pomáda 2 - Blu-ray

Pomáda 2 - Blu-ray
Titul není momentálně dostupný. Využijte službu - Hlídací pes

Koupí tohoto produktu získáte 6 bodů na další nákup.
Množství:
Hlídací pes
Český název:
Pomáda 2
Originál:
Grease 2 [USA, 1982]
Zvuk:
anglický anglický Dolby TrueHD 5.1, francouzský Dolby Digital 2.0 Stereo, německý německý Dolby Digital 2.0 Stereo, portugalský Dolby Digital 2.0 Stereo, italský Dolby Digital 2.0 Mono, japonský Dolby Digital 2.0 Mono, španělský Dolby Digital 2.0 Mono
Titulky:
české české, slovenské slovenské, anglické anglické, francouzské, holandské, dánské, švédské, norské, finské, islandské, bulharské bulharské, rumunské rumunské, řecké řecké, turecké turecké, italské, španělské, portugalské, mandarínské, kantonské, korejské, japonské, thajské thajské
Země původu:
USA
Délka:
114 minut
Obraz:
16:9 1.78:1
Nosič (platforma):
Blu-ray

BLU-RAY POMÁDA 2 - OBSAH:

V roce 1961, dva roky po absolvování hrdinů z Pomády, zastihneme na Rydellské střední škole opět povedený ročník budoucích absolventů. V módě jsou rychlé motorky, "cool" výraz a školní gangy. Patřit k "Růžovým dámám" je pro každou studentku Rydellu vyznamenáním. Ovšem "Růžové dámy" vždy neformálně patřily jako ozdoba k výkvětu pánské části Rydellu, k tzv. "T-Birds. Nejobletovanější dívkou školy je po všech stránkách sexy Stephanie Zinoneová. Největším outsiderem je naopak nováček z Anglie Michael.

Mezi motorkáře v černých kožených bundách slušně vychovaný mladík s nevinným výrazem zjevně nezapadne. Ve školních lavicích je ovšem s nepředstíranou lehkostí premiantem. Když se Michael zahledí do Stephanie, jeho šance jsou mizivé. Ostatně, rada jeho dobré kamarádky zní: "Když nepatříš k T-Birds, můžeš koukat, ale ne sahat!" Stephanie má navíc oči jen a jen pro tajemného motorkáře, který ji zachránil, aniž by nechal poznat svou tvář...

Pomáda 2 na Blu-ray obsahuje:

Scénář: Ken Finkleman
Kamera: Frank Stanley
Produkce: Robert Stigwood

Titul BLU-RAY Pomáda 2 (katalogové číslo 0902913) je zařazený v kategorii FILMY / BLU-RAY
Pokud jste u nás registrovaní a za své nákupy sbíráte věrnostní body, bude pro Vás nákup tohoto BLU-RAY Pomáda 2 levnější, když tyto body uplatníte. Je to jednoduché, stačí se u nás zaregistrovat a pak se nechat odměňovat. Pokud již u nás registrovaní jste, nezapomeňte se před nákupem přihlásit.
Váš nákup Blu-ray Pomáda 2 si můžete udělat příjemnější, pokud si vyberete ze zajímaví nabídky, kterou průběžně obměňujeme.
Tip: Pro odběry vašich objednávek, si můžete zvolit z několika možností zaslání, ale nejvýhodnější je osobní odběr BLU-RAY Pomáda 2 na prodejně ZDARMA!
Rádi Vás (v pracovní dobu) na provozovně obsloužíme, případně poradíme, a vy si v klidu můžete prohlédnout a koupit BLU-RAY POMÁDA 2.

heureka-shoproku

o-nas

Hledat: ""

0 ks
Košík: 0
0 ks