• detail Red Faction: Armageddon - Xone/X360

Red Faction: Armageddon - Xone/X360
Titul není momentálně dostupný. Využijte službu - Hlídací pes

Koupí tohoto produktu získáte 3 body na další nákup.
Množství:
Hlídací pes
Jazyk:
Orig.znění AJ - bez CZ titulků
Počet hráčů:
1
Hra po síti (online multiplayer):
ANO
Podporované příslušenství:
Controller
Půl století poté, co odboj Red Faction osvobodil Mars, se červená planeta opět stává bojištěm. Po prohlášení povrchu za neobyvatelný se kolonisté snaží přežít v podzemních dolech. Když vnuk hrdinů revoluce Aleca Masona A Samanyy nevědomky probudí dlouho dřímající zlo, na Marsu se rozpoutá armagedon.


Jelikož jsou osady v troskách, může lid zachránit pouze Darius a Red Faction. Bitva je ledovými jeskyněmi a lávovými proudy povede do jádra bouřemi sužované planety, kde se znovu postaví děsivé hrozbě. Red Faction: Armageddon rozšiřuje skvěle hodnocený a výborně prodávaný titul o nové přelomové výzvy. Jste poslední nadějí lidstva na přežití.

Hlavní rysy:
  • Peklo na Marsu Darius Mason může jen přihlížet, jak povrch Marsu pohlcuje zhouba. Útočiště hledá v podzemí, kde však na lidstvo číhá ještě mnohem větší nebezpečí.
  • Nanokovárna Uvolněte ničivou sílu nanokovárny v podobě obrovského tlakového úderu nebo za pomoci Geo-Mod 2.0. obnovte obranu kolonistů.
  • Marťanské podzemí Skutečnost stojící za pradávným zlem donutí Daria vést válku na zničeném povrchu Marsu, pod zamrzlými ledovci i přes řeky vroucí lávy.
  • až 4 hráči v multiplayeru
  • 2 až 4 hráči v kooperaci

Minimální konfigurace: konzole Microsoft Xbox 360
Trailer / gameplay ke hře Red Faction: Armageddon













Red Faction: Armageddon:
Red Faction: Armageddon - Commando & Recon Edition

heureka-shoproku

o-nas

Hledat: ""

0 ks
Košík: 0
0 ks