• detail Sněžný kluk - Blu-ray
  • detail Sněžný kluk - Blu-ray
  • detail Sněžný kluk - Blu-ray
  • detail Sněžný kluk - Blu-ray
  • detail Sněžný kluk - Blu-ray
  • detail Sněžný kluk - Blu-ray

Sněžný kluk - Blu-ray
Titul není momentálně dostupný. Využijte službu - Hlídací pes

Koupí tohoto produktu získáte 3 body na další nákup.
Hlídací pes
Český název:
Sněžný kluk
Originál:
Abominable [USA, 2019]
Jazyk:
CZ dabing, CZ titulky
Zvuk:
český český Dolby Digital 5.1, anglický anglický DTS-HD Master Audio 5.1
Titulky:
Délka:
97 minut
Obraz:
16:9 1.85:1
Nosič (platforma):
Blu-ray
Čsfd:
75%

BLU-RAY SNĚŽNÝ KLUK - OBSAH:

Dívka s exotickým jménem Yi je typická puberťačka, která má problém zapadnout, protože jí okolí buď nerozumí, nebo příšerně štve. Útěchu nachází v bunkru na střeše svého domu, kde se na svět dá aspoň koukat s nadhledem. Jednoho dne však ve svém útočišti objeví obrovskou bílou chlupatou kouli, z níž se vyklube mladý yetti, Sněžný kluk, kterému Yi začne říkat Everest.

Není to náhoda, nejvyšší hora světa je totiž domovem těchto bájných himalájských monster a mladý yetti netouží po ničem jiném, než se tam vrátit. Jenže jak má tenhle mýty opředený tvor urazit stovky kilometrů, aniž by si ho někdo všimnul? Diskrétnost je důležitá i kvůli tomu, že po něm pátrá nechutně bohatý sběratel kuriozit Burnish, který ho už jednou chytil a pak ho jeho neschopní zaměstnanci nechali utéct.

Pomocnou ruku Everestovi podá právě Yi se svými dvěma kamarády. Odměnou za odvážné rozhodnutí doprovodit sněžného kluka domů jim bude napínavá cesta plná zábavy, dobrodružství a zázraků, vedoucí až na nejvyšší místo na Zemi...

Sněžný kluk na Blu-ray obsahuje:

Hudba: Rupert Gregson-Williams
Scénář: William Davies
Kamera: Robert Edward Crawford
Produkce: Suzanne Buirgy, Dave Polsky

Titul BLU-RAY Sněžný kluk (katalogové číslo 0933929) je zařazený v kategorii FILMY / BLU-RAY
Pokud jste u nás registrovaní a za své nákupy sbíráte věrnostní body, bude pro Vás nákup tohoto BLU-RAY Sněžný kluk levnější, když tyto body uplatníte. Je to jednoduché, stačí se u nás zaregistrovat a pak se nechat odměňovat. Pokud již u nás registrovaní jste, nezapomeňte se před nákupem přihlásit.
Váš nákup Blu-ray Sněžný kluk si můžete udělat příjemnější, pokud si vyberete ze zajímavé nabídky, kterou průběžně obměňujeme.
Tip: Pro odběry vašich objednávek, si můžete zvolit z několika možností zaslání, ale nejvýhodnější je osobní odběr BLU-RAY Sněžný kluk na prodejně ZDARMA!
Rádi Vás (v pracovní dobu) na provozovně obsloužíme, případně poradíme, a vy si v klidu můžete prohlédnout a koupit BLU-RAY SNĚŽNÝ KLUK.

heureka-shoproku

o-nas

Hledat: ""

0 ks
Košík: 0
0 ks