• detail Světáci (Digitálně restaurovaná verze) - DVD

Světáci (Digitálně restaurovaná verze) - DVD
Titul není momentálně dostupný. Využijte službu - Hlídací pes

Množství:
Hlídací pes
Český název:
Světáci
Originál:
Světáci [Československo, 1969]
Jazyk:
CZ dabing, CZ titulky
Zvuk:
český český Dolby Digital 2.0
Titulky:
české české pro neslyšící, anglické anglické
Délka:
98 minut
Obraz:
16:9 2.35:1
Nosič (platforma):
DVD

DVD SVĚTÁCI - OBSAH:

Skopec, Prouza a Petrtýl jsou tři venkovští fasádníci, kteří pracují v Praze na obnově domů. Láká je luxusní pražský noční život, jenže jejich oblečení a vystupování je daleko pod úrovní pravých gentlemanů. Vše se dá ale napravit, jen na sobě trochu zapracovat! A možná nakonec zažijí tu vysněnou jednu jedinou velikou noc v podniku, kde se číšníci pohybují ve fraku a servírují na stříbrných mísách...

Digitální restaurování tohoto filmu z daru paní Milady Kučerové a pana Eduarda Kučery realizoval MFF Karlovy Vary ve společnostech UPP a Soundsquare ve spolupráci s Národním filmovým archivem a Státním fondem kinematografie v roce 2021

Světáci na DVD obsahuje:

Hudba: Evžen Illín, Vlastimil Hála
Scénář: Vratislav Blažek
Kamera: František Valert



Titul DVD Světáci (katalogové číslo 0913095) je zařazený v kategorii FILMY / DVD
Pokud jste u nás registrovaní a za své nákupy sbíráte věrnostní body, bude pro Vás nákup tohoto DVD Světáci levnější, když tyto body uplatníte. Je to jednoduché, stačí se u nás zaregistrovat a pak se nechat odměňovat. Pokud již u nás registrovaní jste, nezapomeňte se před nákupem přihlásit.
Udělejte si Váš nákup příjemnější a vyberte si z nabídky dárků, kterou průběžně obměňujeme. Dárek k DVD Světáci si vyberete při ukončování objednávky.
Tip: Pro odběry vašich objednávek, si můžete zvolit z několika možností zaslání, ale nejvýhodnější je osobní odběr DVD Světáci na prodejně ZDARMA!
Rádi Vás (v pracovní dobu) na provozovně obsloužíme, případně poradíme, a vy si v klidu můžete prohlédnout a koupit DVD SVĚTÁCI.

heureka-shoproku

o-nas

Hledat: ""

0 ks
Košík: 0
0 ks